Showcases the IT innovators

Showcases

Laat klanten spreken

Bij Blue Coded zijn we trots op wat we doen. Wij zijn er van overtuigd dat we met onze kennis en kunde bedrijven kunnen helpen. Of het nu om de juiste software gaat, het altijd beschikbaarheid houden van kritieke (web)applicaties of de ondersteuning van medewekers. Blue Coded wil dat jij blij bent om onze klant te zijn.

 

ATKB

ATKB is een onafhankelijk milieuadviesbureau met bijna 100 FTE, opererend vanuit 3 vestigingen, dat met hoogwaardig advies wil bijdragen aan een duurzame leefomgeving.

"Doordat we al dik 15 jaar samenwerken met Blue Coded, kennen ze ons door en door en weten ze hoe ze onze mensen het beste kunnen ondersteunen. Blue Coded is heel sterk en vooruitdenkend op het gebied van netwerk infrastructuur. Zo hebben ze het bijvoorbeeld mogelijk gemaakt dat wij in 3D kunnen tekenen vanuit onze Remote Desktop omgeving, welke in hun datacentrum draait."

Lees het hele verhaal

 

Sator Holding / LLQ

Sator Holding maakt automotive bereikbaar via innovatie. Sator is actief in 3 landen en bestaat uit een team van 2700 collega's.

"Blue Coded faciliteert al enkele jaren met groot succes onze belangrijkste concepten. Door de prettige samenwerking en het hoge kennis niveau, weet ik dat ik op vrijdag de deur achter me kan sluiten; en dat onze inkomstenstroom vanuit deze concepten geen gevaar loopt. Betrouwbaarheid van de Blue Coded datacenter diensten en het er op kunnen vertrouwen dat zij dit voor ons bewaken, is voor ons cruciaal."

Lees het hele verhaal

 

Haco Wonen en Slapen

Met 28 vestigingen door heel Nederland is Haco één van de grotere spelers op gebied van Wonen en Slapen

"Voor ons is Blue Coded een belangrijke partner om er voor te zorgen dat we iedere dag weer onze klanten kunnen bedienen. Zo heeft Blue Coded ons Meubel Order Systeem ontwikkeld, waarmee al onze vestigingen tijdig worden bevoorraad. Daarnaast ondersteunen ze veel van onze vestigingen met internet e-mail en telefonie."

Lees het hele verhaal

 

1