Diensten the IT innovators

Mobiel en Voice over IP (VoIP)

Bellen via internet; met VoIP ga je mee met de tijd

Voice over IP (VoIP) van Blue Coded is voordelig bellen via internet, dankzij het door RoutIT gehoste BroadSoft platform. Een platform dat bestaande ISDN-verbindingen vervangt en een legio aan mogelijkheden biedt voor grote en kleine bedrijven.

 

Uitgebreide functies

Met VoIP kun je alle kanten uit. Letterlijk. Telefoonnummers zijn niet meer apparaat-gebonden en apparaten zijn niet meer nummer-gebonden. Flexwerkers blijven met deze hotelling- of flex seat-functie op verschillende werkplekken bereikbaar, op hetzelfde vaste nummer.

Mobiele telefoons kunnen worden geïntegreerd met VoIP. Zo bel je mobiel met een vast nummer en is het vaste nummer ook mobiel bereikbaar. De receptiefunctie kan op gezette tijden worden ingezet en abonnementen kunnen op elk moment worden uitgebreid of juist worden gereduceerd. Ook videobellen, chatten en het delen van desktops is met VoIP mogelijk. Een voordelige telefonieoplossing voorzien van veel geavanceerde diensten!

 

Welke functies passen bij het bedrijf?

Elk bedrijf heeft andere behoeften. We brengen met plezier in kaart welke functionaliteiten aansluiten op het vraagstuk. Blue Coded combineert software- en hardware-oplossingen op maat om bedrijfsprocessen de optimaliseren. Zo betaal je alleen voor hetgeen dat jouw bedrijf nodig heeft.

 

Ga jij al mee met de tijd? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!